BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

KOPI RADIX

KOPI RADIX

Tuesday, July 27, 2010

TESTIMONI

Saya pernah membuat perjalanan jauh dari Kangar ke Skudai, Johor. Setibanya saya di Hentian Gurun saya pekena secawan RADIX. Apabila sampai di Johor, saya rasa hairan kerana saya masih lagi rasa segar dan sihat. Selesai pendaftaran anak saya di UTM Skudai, saya bersama keluarga ke Bandar Muazam Shah, Pahang, menziarahi keluarga disana. Tiada tanda-tanda keletihan. Sebelum balik ke Kangar, saya pekena lagi secawan RADIX di Bandar Muazam Shah, hinggalah sampai kerumah. Kagum saya dengan kehebatan RADIX, Sebelum ini jika saya berjalan jauh saya selalu minum kopi CNI, tapi ternyata RADIX lebih hebat. Tahniah kepada team promosi RADIX yang berjaya dengan iklan " mai secawan " yang berjaya menawan hati pengguna. Memang RADIX ternyata hebat dan mempengaruhi impak yang besar dalam dunia jualan langsung, sehingga ramai pengedar CNI mengeluh dengan prestasi jualan Kopi Ginseng Tongkat Ali mereka. Selepas hari itu saya terus yakin dengan RADIX.

PENGIRIM : M.Amair Bin M.Zain, Perlis


Adik saya di Indonesia (Semarang /Jawa Tengah) mencuba minum kopi Radix yg menurut temannya dapat mengurangi berat badan...ternyata berat badan adik saya itu berkurang.


PENGIRIM : Gata Wrisnidjati, Singapore


Semenjak saya mengamalkan minuman kopi radix setahun yang lalu, saya dapat rasakan sembelit yang saya alami hilang. Alhamdulillah, kini saya rasa segar, ringan dan tak sembelit lagi.


PENGIRIM : Norliza Mahiddin, Perak

0 comments: